Beste Social Schools enthousiasteling, 

leuk dat je hier bent!
Je hebt op dit moment al toegang tot de Social Schools E-learning voor Beheerders.

Wat kunnen we nog meer voor je betekenen?

Onze Presto-methode

Presto betekent "Snel". Hoe snel? 21 minuten om precies te zijn. Geen urenlange studie, maar korte, snelle e-learningmodules waar je direct mee aan de slag kunt in je eigen praktijk. 

Praktisch,  to-the-Point, Presto!

Binnenkort kun je in de Social Schools e-learning nieuwe PRESTO-modules verwachten.
Heb jij een goed idee voor een PRESTO-module? Laat het ons weten!

Nu beschikbaar in de Social Schools e-learning:

Module: Social Schools en de AVG voor leerkrachten

Deze e-learning is gericht op het werken met de AVG binnen Social Schools en is opgedeeld in theorie met meer dan 20 casussen. Elke casus beschrijft een situatie waar jij als leerkracht al dan niet dagelijks tegenaan kunt lopen wanneer je communiceert via de Social Schools app. 

Module: Leesbevordering

De kinderboekenweek staat weer voor de deur. Hoe kun jij als leerkracht kinderen motiveren om te lezen? En hoe betrek je ouders daarbij? Dat leer je in deze module.

Module: Wereld voedsel Dag

Hoe besteedt je aandacht aan gezonde en duurzame voeding in de klas met behulp van ouders? Daar draait het om in de module Wereld Voedsel Dag. 

Module: Effectief evenementenbeheer voor onderwijs

Bonusmodule! Waar hele opleidingen rondom eventmanagement, hospitality-en vrijetijdskunde op hbo-niveau worden aangeboden, doe jij het er 'gewoon' bij...

Dus deze module kan jou helpen het effectief aan te pakken,  met behulp van de omgeving van Social Schools.

Klik HIER of op de afbeelding hiernaast om ons ingevulde Jaarkalender-template te downloaden. Dit bestand kun je in Social Schools uploaden, zodat alle feestdagen direct in de Social Schools Agenda verschijnen. Uiteraard kun je het bestand zelf naar wens aanpassen na downloaden.

Download de jaarkalender template:

Dit kun je ook bij ons krijgen:

Opleiding: Digitale geletterdheid voor leraren

Digitale geletterdheid wordt steeds belangrijker in onze maatschappij. Hoe digitaal geletterd ben jij? De opleiding wordt verzorgd door ervaren docenten Ivo Wouters en Barry Kuijpers. Je kunt de opleiding alleen digitaal doen of gemixt. 

Veel leerplezier!

Heb jij een suggestie voor een leuke, leerzame module? Laat het ons weten!