Wat doen wij?

Wij helpen jou om je leren te digitaliseren. Heb je een training die je digitaal aan wilt bieden? Wil je voor jouw organisatie een online leeromgeving inrichten? Wil je een e-learning of digitaal lespakket (laten) ontwerpen?

Dan ben je op het juiste adres bij educademy.nl 

Didactisch platform

Wij maken gebruik van de onderscheidende leeromgeving van Procademy. Binnen deze leeromgeving is het mogelijk samen gemixt te leren, waarbij we vele werkvormen in kunnen bouwen. Hierdoor kunnen we aan alle leervoorkeuren tegemoet komen. 

Jij leert op jouw manier, samen!

Didactisch ontwerpen

Wij hebben de kennis en vaardigheden om jouw leren digitaal te maken.

Als ontwerpers van diverse e-learnings en digitale lespakketten hebben wij ruime ervaring met digitale didactiek. Hiervoor hebben wij ons eigen didactisch model.
 
Ik leer, jij leert, wij leren!

Didactisch begeleiden

Wij ondersteunen jou als docent/trainer in je digitale leeromgeving. Als beheerders van onze digitale leeromgeving kunnen wij jouw ondersteunen en begeleiden aan "de achterkant". Samen gaan we op zoek naar "wat werkt voor jou(w leren)".

We doen het samen!


Voor wie?

Trainers/coaches

We zorgen dat jouw training of coachingstraject digitaal aantrekkelijk wordt opgebouwd. Digitale werkvormen, foto en video voor de deelnemer, duidelijke rapportage en veel samen leren.

Schooldirecties

We zorgen dat jouw team op elk moment kennis en vaardigheden over communicatie opdoen door middel van korte leertrajecten, direct toepasbaar in de school.
Gebruik je Social Schools? Top! Pas het direct toe bij oudercommunicatie.

Schoolbesturen/stichtingen

Veel mensen met de juiste kennis in huis? Op ons platform ontwerpen we met deze experts-in-spe de workshops aan de hand van ons didactisch model. Elk team volgt workshops van eigen makelij. 
We sluiten af met een gave virtuele stichtingdag! Vraag snel een passende offerte aan.

Wil jij weten wat wij samen kunnen bereiken?

Neem gerust contact met ons op!

Samen leren digitaliseren.